Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size haber verecektir.

Bununla birlikte, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen diğer bir faktör de kullanılan gereç ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri alelumum çelik yahut tuzaküminyum kabil dayanıklı malzemelerden

Yangın baplarının üretim amacı insan katkısızlığını yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu baplar asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan geçmek üzere dü gruba ayrılır.

Bu üzere soruların tarafıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve elan sert çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda sual hizmetaretlerine münasebet olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek derunin bizleri aramaya temellayabilirsiniz.

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdem evladı boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Tuzaküminyum ya da sert malzemeden gestaltlır. Binaların caddeye nazır ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene zemin verilir. Kullanma açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın merdivenine giriş ile misil sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı yükü omurga alınır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve zeminında hiçbir yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen binada imal edip, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun alıyoruz.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü şube gestaltsında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça işlevsel ve mükemmellik olmalıdır.

Kolayca açılıp kapanma Yangın Merdiveni Kapısı özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın çabucak tırı vırıaltılmasına imkân tanılamar, yapı güvenliğini sağlar. Acil çıkış kapıları binaların dokumasına ve genişliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın merdivenleri kazançlı aydınlatılmalı ve iyi nöbetaretlemelerle belirtilmelidir. Ivedi durumda insanların merdivenleri çabucak bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page