Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir evgin hâl anında insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hatta yapı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel evet.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Projeye en oranlı Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı gerçek çabucak oluşturulan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kupkuru mevki yerı 150 metrekare’den ziyade ve birden lüks karşıı olan umumi binalarda, karşı adeti 4’ten ziyade olan bütün örgülaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması zaruri kılınmıştır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Kapısı hileırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli Yangın Kapısı detay GOXU markası şeşnda bizim doğrultuımızdan üretilen baplar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Yangın ve ivedili kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu sektör bazı modellerde düzgülü kapı koluna müşabih. 

Özellikle rafine ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları kullanım düzlükına gereğince, rengine bakılırsa ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel kondisyon anında bapnın kabil olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page